Kinderboeken

Boekje voor jou!

Dat is geinig en persoonlijk! Toen ik geboren werd heb ik van vrienden van papa en mama een bijzonder boekje gekregen. Een boekje voor jou! Het is heel leuk om uit voorgelezen te worden, want er staan grappige tekeningen in. Een top kraamcadeau dus. We gingen daarom even naar de website van Boekjevoorjou.nl en zagen dat je veel meer persoonlijke boekjes kunt maken. Namelijk bij geboorte, adoptie, (homo)huwelijk, verjaardag, pleegkind, tweelingen en zwanger.

Stappenplan

Je kunt online een filmpje bekijken hoe het boekje voor jou er uit kan zien, maar eigenlijk vind ik het leuker om gewoon aan de slag te gaan. Je kunt zo namelijk stap voor stap zien hoe het boekje voor jou kan worden. Wij ontvingen pas een geboortekaartje en omdat ik mijn boekje echt gaaf vind, gaan we een geboorteboekje maken. Na het invullen van de naam van de baby, de naam van papa en mama (inclusief hobby en lievelingseten) kunnen we een cover kiezen. Hierop komt de naam van het kindje. Daarna kun je gezellig gekleurde kaders uitzoeken en met de tekst aan de slag. Het is een verhaaltje waarbij je steeds tekeningen kunt kiezen. Ik kies bijvoorbeeld een grappige afbeelding van een papa. Eigenlijk moet je het gewoon zelf gaan proberen…

Gaaf voor Kinderen mag van Boekje voor Jou een boekje weggeven. 

 

Hoe kun je dit full color boekje winnen?

Bekijk op www.boekjevoorjou.nl welk verhaaltje jij graag zou willen winnen in boekvorm. Vermeld dit op onderstaand winformulier. Je kunt tot 21 juni meedoen. Meer boeken prijsvragen? Kijk op boeken winnen.

Powered by BreezingForms