Kinderboeken

Lekker kliederen!

Samen met papa moest ik even uitzoeken hoe de educatieve cd-rom Mijn naam is Haas werkt. Maar nu weet ik het… en schilder ik samen met Haas alles blauw. Dat is onze lievelingskleur. Vrolijk zingend zijn we aan de slag en kliederen we alles op de computer onder. Dat scheelt papier!

Ik teken bomen, vlinders, paddestoelen en dieren. Heel gemakkelijk, met een druk op de linker muisknop. Enig om te doen. Met elk landschap dat je voor Haas tekent ontstaat er een ander verhaal en beleef je samen met zijn dierenvrienden de kleurrijkste avonturen. 


Mijn naam is Haas is een serie prentenboeken en interactieve cd-roms rondom het karakter Haas en zijn vriendinnetje Sofie, voor kinderen van drie tot zeven jaar.
Alle Mijn naam is Haas-producten gaan uit van het principe dat je leert door te spelen. De onderwerpen sluiten aan bij thema’s waarmee kinderen thuis en op school dagelijks te maken krijgen. Voor de didactische onderbouwing is bij de ontwikkeling van de Mijn naam is Haas-producten samengewerkt met het Expertisecentrum Nederlands.