Kinderboeken

De Kinderboekenmarkt is ook ‘Klaar voor de start!’

De Kinderboekenmarkt geldt al jaren als dé afsluiting van de Kinderboekenweek en ook dit jaar wordt het Haagse Stadhuis op zondag 13 oktober omgetoverd tot een wereld vol boeken. Het thema van 2013 is 'Klaar voor de Start', en dus wordt het Atrium niet alleen gevuld met auteurs, illustratoren, workshops, optredens en muziek, maar ook met Sport & Spel. Zo is er een Kung Fu en een skateboard demonstratie, en een leuke fietsspeurtocht naar de striptentoonstelling in boekenmuseum Meermanno.

Wil je kennis maken met de auteurs van Koen Kampioen, Superhelden.nl, MZZLmeiden, De Kameleon, Fien en Milo of Superguppie? De organisatie kan alvast een aantal namen bekend maken. Fred Diks, Marion van de Coolwijk, Daan Remmerts de Vries, Selma Noort, Marcel van Driel, Gerard Delft, Geronimo Stilton, Edward van de Vendel, Mark Mieras, Arend van Dam, Rian Visser en Joke Reijnders zijn er zeker bij. Op de Markt vind je natuurlijk al een hoop voorleesboeken, maar de organisatie besteedt graag wat éxtra aandacht aan het thema. Zo is er een Voorleespodium voor de bezoekende auteurs, maar krijgen kinderen ook zelf de kans hun voorleeskunsten te vertonen. Daarnaast worden er workshops georganiseerd (bijv. striptekenen en gebarentaal), is er een schminkstand en een ijscokar, zijn er muziek- en dansoptredens, en zelfs een cupcakefeestje. www.kinderboekenmarkt.nl 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Kinderboekenmarkt een rugzak vol kinderboeken verloten. 

 

Wil jij deze gave Kinderboekenmarktrugtas met een selectie Marktboeken winnen? Bekijk dan HIER een aantal titels van de Marktboeken.

 

Vermeld op onderstaand winformulier welk boek jou het aller-allerleukst lijkt. Je kunt tot 13 oktober meedoen. Meer winnen? Kijk bij Gratis spullen voor Vrouwen.