Kinderboeken

Word zelf hockeyheld van Oranje

 

Alle hockeyliefhebbers opgelet! Want hoe gaaf is het als jij zelf in het boek Hockeyheld(in) van Oranje staat. Ik bedoel dus, in een gepersonaliseerd boek. Met je naam op de cover, een foto van jezelf in het boek en natuurlijk draait het hele verhaal om jou. Dat is gaaf! Dit verhaal kan helemaal rondom jou draaien omdat de gever (of als je het boek zelf koopt, jijzelf) allerlei informatie kan invullen zoals jouw school, de naam van je vriendje/vriendinnetje of de eigen hockeyvereniging. Er is een boek voor helden en een boek voor heldinnen. Met zo'n persoonlijk verhaal, leest ieder kind toch graag een boek!

Hockey

2014 Was duidelijk een hockeyjaar! De dames van het Nederlands elftal zijn Wereld Kampioen geworden en de heren pakten de 2e plek. Super. Daarom is het juist nu leuk om zo’n herinnering aan dit Top Hockey Jaar te hebben. En dat levert dus ook een speciale aanbieding op. Namelijk het gepersonaliseerde boek Hockeyheld van Oranje én de mascotte samen voor € 18,95. Een gaaf decembercadeau…

Mascotte

Stockey, de knuffelmascotte, doet het natuurlijk ook goed bij jou op de hockeyclub. Haal Stockey in huis als mascotte voor je team!