Kinderboeken

Je eigen kartonnen boekje ontwerpen

Argghhh, mama laat mij een foto van mijzelf zien en als ik de bladzijde in het boek net iets te wild omsla wordt zij helemaal paniekerig. De fotopagina’s mogen niet kreuken. Omdat ik waarschijnlijk niet het enige kindje ben die dat doet, is er een nieuwe en handige site: Boekjevankarton.nl. Hier kun je zelf een boekje van karton ontwerpen voor kleinere kinderen. Pagina’s met foto’s bijvoorbeeld, vrolijke achtergronden of een leuk tekstje. Groot pluspunt van die boekjes: ze hebben lekkere dikke kartonnen pagina’s!

Zelf een boekje ontwerpen

Ik heb zo’n zelf ontworpen Kartonboekje in handen en het is werkelijk perfect. Duurzaam ook en bovenal persoonlijk. Ik heb een boekje vol foto’s van de vakantie met het gezin. Gezellig! Het is een waanzinnig gaaf cadeau, zo’n fotoboekje voor een kind. De titel van het boekje: Onze vakantie naar Frankrijk. Het is zo gaaf, de kartonboekjes zijn volledig te maken zoals je zelf wilt. Vul het fotoboekje met eigen beeldmateriaal van de kinderen of maak zelf een verhaal. Alles is mogelijk! Het resultaat is prachtig en uit eigen ervaring weet ik dat een spat water – of zelfs een half glas limonade – het kartonnen boekje niet stuk maakt, dankzij het dunne plastic laagje over de pagina’s.

Een kartonboekje is een zeer geschikt en persoonlijke cadeautje voor baby's en kinderen! 

 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 1 lezer/es een bon t.w.v. € 17,90 cadeau doen. 

 

Eigenares van de nieuwe webshop, Claudia Kuiper, vertelt: “Dit product is voor een speciale doelgroep: kinderen! Bij ons kun je een bijzonder cadeau maken voor je (klein)kind, neefje/nichtje, vriendje/vriendinnetje. Een boekje, met daarin foto’s van alles wat een kleintje leuk vindt. Maak bijvoorbeeld een boekje met foto's van papa & mama, opa & oma, of jullie huisdier(en). Of maak met je camera foto’s van zijn lievelingsspeelgoed en maak daar een boekje van. Gegarandeerd dat je kleintje deze foto’s herkent en oprecht blij verrast is. Maak eens een boekje wat helemaal past bij de belevingswereld van je kind. Ideaal ook voor het leren van woordjes. Of geef het boekje mee naar het kinderdagverblijf of als hij gaat logeren, zodat hij iets vertrouwds bij zich heeft.”

 

Wil jij met de cadeaubon een boekje maken?

 

Like op Facebook de pagina van boekjevankarton.nl en vul daarna onderstaand winformulier in. Bij ‘antwoord’ vermeld je een andere gave winactie op www.gaafvoorkinderen.nl/winnen.

Meer winnen? Kijk bij Prijsvragen voor Kinderen.