Kinderboeken

Zomervakantie toppers

Vakantieliedjes. Dáár worden we vrolijk van. En reken maar dat Kinderen voor Kinderen heel wat liedjes over ‘de vakantie’ heeft gezongen. Een topper (maar wel al wat ouderwets) is Op een onbewoond eiland. Mijn zonnige favoriet is Door mijn zonnebril. Een liedje wat ook grijs is gedraaid is Vakantie. Maar er zijn nog veel meer bekende songs van Kinderen voor Kinderen over de vakantietijd: Vakantie met de tent, File, Zomer in mijn kop, Lekker op vakantie, Zomerkamp. En ga zo maar door. Al deze hits staan nu op een dubbel-cd: De grootste Vakantie Hits. Deze cd pakken wij zeker in om te draaien als wij naar de volgende vakantiebestemming rijden.

Ruim op tijd voor de zomervakantie komt het Kinderen voor Kinderen team niet alleen met die gezellige dubbel-cd, ook het Funboek boordevol wetenswaardigheden en activiteiten is er al. Joepie. Het staat vol leuke weetjes, puzzels en proefjes. De bladzijde over hoe we zelf zeep kunnen maken was bij Gaaf voor Kinderen een succes. Net als de uitleg hoe je zelf de leukste selfies maakt. Onze zomer kan niet meer stuk!

 

Wat zit er in dit vakantiepakketje?

Het Funboek. Als opvolger van het succesvolle Kinderen voor Kinderen Vakantie Doe-boek van vorig jaar verschijnt voor deze vakantie een heel nieuw Kinderen voor Kinderen Funboek! Boordevol spelletjes, puzzles en ruimte voor (aan)tekeningen. Onderwerpen als beroepen, talentontwikkeling & creativiteit, weetjes, onderzoeken en proefjes komen allemaal aan bod. Wat wil je later worden? Waar ligt jouw talent? Hoe teken je een cartoon? Waar of niet waar? Uiteraard is er ook aandacht voor het Kinderen voor Kinderen koor met zang en dans. Kleurrijk vormgegeven, voorzien van illustraties en foto’s van de koorleden.

De verzamelcd. De allergrootste vakantie hits van Kinderen voor Kinderen, verzameld op een dubbel CD. Meer dan 30 songs. ‘De Grootste Vakantie Hits’ van Kinderen voor Kinderen is de ideale CD om mee te nemen op reis naar een zomerse vakantie bestemming en/of voor op de achterbank in de auto!