Kinderboeken

365 dagen te boeken: Beach Villa’s Hoek van Holland

Bij het zien van de artist impressions van de Landal Beach Villa’s in Hoek van Holland, krijg je toch meteen zin om dáár heen te gaan?! Ze zien er echt gaaf uit. Wat heerlijk moet het zijn om daar op het strand te overnachten. Wij deden dat al eens in een strandhuisje bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Dát was genieten! Maar die accommodaties worden aan het eind van ieder seizoen weggehaald. Bij de twintig beach villa’s is dat wel even anders, deze zijn 365 dagen per jaar te boeken!

Uitzicht op het strand

De luxe 4- tot 6-persoons beach villa´s worden geplaatst op het strand aan de voet van de duinen. Omdat de beach villa’s op het strand staan is er gekozen voor kleuren die zoveel mogelijk opgaan in het landschap. De beach villa’s zijn van alle luxe voorzien, vanuit de woonkamer hebben gasten een prachtig uitzicht op het strand, de zee en de Nieuwe Waterweg. De eerste 20 beach villa’s worden nu geplaatst, later zullen er in totaal 74 op het strand bij Hoek van Holland staan.

Een bijzondere belevenis

“Strandhuizen zijn helemaal in. Hoek van Holland is zo’n centrale, populaire strandlocatie dat we een enorme vraag verwachten. Uit ervaring met onze strandhuisjes in Julianadorp aan Zee weten we dat ze ieder jaar populairder worden en binnen de kortste tijd zijn volgeboekt. Op het strand leven en logeren, genieten van zonsondergangen met het geluid van de branding zijn bijzondere belevenissen”, aldus Erik van Essen, commercieel directeur van Landal GreenParks.