Kinderboeken

13 weken Kidsweek met korting en Vakantie-doeboek

Wil jij ook graag op de hoogte blijven van het nieuws en lees jij ook graag de leukste weetjes en fijne feitjes? Dan is Kidsweek de krant voor jou!
Onze Mees van 10 jaar leest de krant graag en blijft zo dus op de hoogte. Omdat Kidsweek bij ons thuis een succes is, hebben wij een kortingsactie voor jou! 13 weken Kidsweek in jouw brievenbus voor maar 15 euro + vakantie boek!
Moppen en prijsvragen
Als echte weekkrant brengt Kidsweek al het laatste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Verder staat Kidsweek elke donderdag boordevol sport- en dierennieuws, weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. Met Kidsweek sla je drie vliegen in één klap: kinderen blijven op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt én worden zij beter in lezen én ervaren ze hoe leuk lezen is!
Probeer nu Kidsweek 13 weken voor maar € 15 + het Kidsweek Vakantie-doeboek cadeau! Vol met de leukste vakantie-verhalen, spelletjes, moppen, recepten en puzzels!
Wil jij gebruik maken van de kortingsactie via Gaaf voor Kinderen? Klik dan verder naar www.kidsweek.nl/gaafvoorkinderen.