Kinderboeken

Hoi-hoi!

Hoi-hoi wat fijn, het dikke voorleesboek voor peuters… Inderdaad hoi-hoi, want in dit schitterende boek zijn echt de allerleukste verhalen gebundeld. In één boek verhalen van nijntje, kikker, pim en pom, dikkie dik, Jip en Janneke, kleine beer, en nog heel veel meer. Een feest om (voor te) lezen!
60ste verjaardag
Het boek is uitgegeven vanwege de zestigste verjaardag van nijntje en daardoor staan al haar kinderboekenvriendjes in deze ruim 200 pagina’s tellende bundel. Versjes, verhalen, zoek- en kijkplaten. De ene avond lees je een verhaal van nijn, de andere avond een twee versjes. Lekker afwisselend! En zo is het ook met de illustraties. Heel herkenbare tekeningen van Dick Bruna, maar ook van Fiep Wesnterdorp en vele anderen. Ons lievelingsverhaal Fien en Pien staat zelfs in dit voorleesboek.
Favorieten
Deze bijzondere bundel is samengesteld door kinderboekenspecialist Lia Reedijk (oud-eigenaar De Utrechtse Kinderboekhandel) voor alle kinderen zo oud als nijntje. Ook zijn er persoonlijke favorieten van Dick Bruna opgenomen. Heerlijk om in te bladeren, uit voor te lezen en uit voorgelezen te worden!

 

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2016 en de feestdagen heeft de verzamelbundel 'hoi-hoi wat fijn' een tijdelijke actieprijs van € 19,95 in plaats van € 24,95. Nu is het nóg leuker om dit dikke voorleesboek cadeau te geven! Naast de voorleesverhalen en versjes is er voor peuters eindeloos veel te ontdekken op de vele zoek- en kijkplaten. Een prachtig cadeau voor uren voorleesplezier.