Kinderboeken

Mijn eigen sinterklaasverhaal

Gepersonaliseerde boekjes zijn niet meer iets heel nieuws. Dat neemt niet weg dat wij ze geweldig vinden. Zo kreeg Mees bij zijn geboorte een boekje De Stoute Kabouter en hebben we voor Pien toen zij twee jaar werd het boekje Tellen is een Eitje laten maken. Telkens een gaaf cadeau! Juist ook als kraamcadeau of verjaardag.
Voor de komende tijd heeft Eigen-wijs, waar je een boek met eigen naam kunt laten maken, een wel heel speciaal boekje: Mijn eigen sinterklaasverhaal. Een boekje – op rijm – waarin de naam van het kind is verwerkt. Geheel gepersonaliseerd dus. En reken maar dat het verhaal ook leuk is.

Het verhaal wordt afgesloten met het bekende liedje Sinterklaas Kapoentje. Gezellig samen zingen.


Sinterklaasverhaal
De opgegeven naam speelt de hoofdpersoon in het sinterklaasverhaal, maar in het avontuur kunnen ook namen van familieleden en vriendjes – zelfs van je huisdier – opgenomen worden. Super origineel dus.

 

 

Wil jij zo'n boekje, dan kun je het online bestellen bij www.boek-met-eigen-naam.nl. Er is zelfs een aantrekkelijke eindejaarsactie (dus ook tof voor Kerstmis) waarbij je twee boekjes voor 30 euro kunt bestellen.