Kinderboeken

Nijntje als spook

Het thema van de Kinderboekenweek 2017 is Gruwelijk eng. Gelukkig is dat een ruim begrip en is het natuurlijk helemaal niet de bedoeling om kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Trouwens, echt eng vinden kinderen een verhaal niet zo snel… denk maar eens aan al die gruwelijke enge sprookjes.
Het spook nijntje
Speciaal voor de Kinderboekenweek is er van het boek ‘het spook nijntje’ een speciale uitgave op extra groot formaat. Nijntje gaat in het verhaal dus ‘griezelen’. 
Net als alle nijntje-boeken leest dit verhaal zalige op rijm voor. Het grotere formaat is prettig omdat je dan gezellig samen de plaatjes kunt aanwijzen en het boek samen op schoot hebt.
Wit laken
Dat het konijntje nijntje van verkleden houdt, blijkt wel uit dit verhaal. Ze verkleedt zich als spook door een wit laken om te doen. Ze laat haar vriendinnen schrikken. Zelfs tante trijn rent hard weg als het spook nijntje eraan komt. Nijn schrikt een beetje van zichzelf dus ze gooit het laken weer af, en is zichzelf! 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag 3 exemplaren van het spook nijntje XL-editie weggeven. 
Nijntje houdt ook wel van een beetje griezelen. Nu op extra groot formaat!
 
De XL-editie is per direct verkrijgbaar en leverbaar zolang de voorraad strekt.
 
Maak kans op het spook nijntje XL-editie.
Vul voor 10 oktober in waarom jij graag wilt voorlezen uit dit nijntje boek.
 
De Facebook winnaar heet: Linda Tromp-Voskuil.
Zij schrijft: voorlezen durven we wel maar tis maar de vraag of de tweeling het alllebei super spannend vind of dat ze het zo eng vinden dat ze nachten niet kunnen slapen dat zullen we moeten ontdekken door het boekje voor te gaan lezen aan deze grote Nijntje fans!
 
Online winnaars: R. van Egmond uit Den Haag en M. Poeste uit Julianadorp.