Kinderboeken

Dadoe, Dadoe, Dadoehhh!

Ben je op zoek naar eigentijdse kinderliedjes? Dan is het cd-boek Dadoe een aanrader. Yep, je leest het goed, een cd-boek. Bij de cd zit een leuk voorleesboek. Of andersom bij het kinderboek met vrolijke verhalen zit een muziek-cd.


Lekker luisteren
In het boek zijn twaalf voorleesverhalen te vinden, geschreven door Jim Bakkum & Kirsten Michel. Dit is hun eerste kinderboek met gratis liedjes-cd! Wij vinden het een succes en Gaaf voor jonge Kinderen. De verhalen zijn lekker herkenbaar, de liedjes liggen lekker in het gehoor en de songteksten staan ook nog eens achterin het boek. Kortom, ga zitten of liggen en lekker luisteren (en dan fijn slapen).
Dadoe is een jongen
In ieder verhaal draait het om Dadoe, een spontaan jongetje. Hij maakt in en om het huis kleine avonturen mee, met in zijn ogen grote belevenissen. Vaak speelt hij samen met zijn meisje-meisje buurmeisje Didi. Zij houden van verkleden, buiten spelen op de trampoline (samen met mama heel hoog springen) en koekjes bakken.

Herkenbare taferelen voor peuters en kleuters. Dit maakt het een gezellig voorleesboek. En als er niet wordt voorgelezen, dan zet je lekker de cd op en zingt met de liedjes mee.
Leuk feitje: de personages Dadoe en Didi zijn gebaseerd op Jims zoon Lux en zijn nichtje Jackie, in het echte leven ook dikke vriendjes. Kirstens hond Toby is in het echt net zo ondeugend als in het boek.

De illustraties zijn van Sam Loman. De liedjes zijn ook verkrijgbaar via Spotify en iTunes. www.dadoe.nl