Kinderboeken

Gaaf boek van De Notenkraker

Het verhaal van De Notenkraker zal geheel of gedeeltelijk wel bekend zijn. Het is een kerstavontuur, in vele variaties gedanst in klassieke balletuitvoeringen. Op de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski.
Boek met muziek
Blij verrast zijn wij door het prachtige boekwerk De Notenkraker – met illustraties van Jessica Courtney – Tickle van uitgeverij Christofoor. Een boek vol mooie tekeningen mét muziek.
Sla de bladzijden om, druk op de muzieknoot (knopje druk hier) en luister naar een kort fragment klassieke muziek. Hoe dat werkt hebben wij gefilmd en op Facebook Gaaf voor Kinderen geplaatst.
Kerstavontuur
In dit bijzondere boekwerk gaat het kerstavontuur over Clara. Een meisje in een mooie rode jurk. Op iedere spread maakt zij een nieuw avontuur mee, met bijpassende muziek. Zie hoe de Notenkraker met de Muizenkoning strijdt, ontmoet de Suikerfee en reis naar Snoepjesland.
Iedere bladzijde is weer even verrassend qua kleurrijke illustraties en tekst. Druk op de muzieknoot en geniet van de muziek van Tsjaikovski’s De Notenkraker.
Wij vinden deze versie van De Notenkraker gaaf! Het is leuk omdat je kijken, lezen en luisteren combineert. Een gezellig boek ook, want dit is zo’n typisch prentenboek waarbij kinderen op schoot komen zitten.
Om een kleine indruk te krijgen, klik je op het inkijkexemplaar.