Kinderboeken

Fortnite: Het spel begint


We hoeven niet meer te vertellen dat Fortnite een razendspannend en populair avontuur in de gamewereld is. Fortnite Battle Royale is dé gratis online game voor kinderen vanaf 8 jaar. De game wordt wel één van de populairste games ter wereld genoemd, met meer dan 45 miljoen actieve spelers.
Een leesboek over Fortnite kon dus niet uitblijven! Rapapa… daar is het boek Fortnite: Het spel begint. Dit is het eerste deel in een serie verhalen over Grey's avonturen in Fortnite Battle Royale.
Gehackt
De 12-jarige Grey wordt, samen met honderd andere spelers, in een gehackte virtual reality-versie van Fortnite Battle Royale gezogen. Tja, wat doe je dan?!
Om weer veilig thuis te komen, moet Grey in de top vijf van spelers komen. En wel snel, namelijk voor het einde van het seizoen. Want, als dat niet lukt, zit hij nog twee maanden langer vast.
 
Fortnite: Het spel begint is een bundel met twee spannende verhalen die zich afspelen in de wereld van Fortnite Battle Royale: ‘Botsing bij Fatal Fields’ en ‘Strijd om Loot Lake’.
In november verschijnt de tweede bundel, Fortnite: Het gevecht gaat door.
 
Het boek is te koop bij Bol.com.