Kinderboeken

De Kerstmisaurus


Mijn eerste gedachte bij het lezen van de titel van dit boek is: Wát is een Kerstmisaurus?!
Een combinatie van Kerst en een dinosaurus? Een naam van iemand? Een dino die van Kerstmis houdt? Kortom, ik wil hier meer over weten. En dan heb ik het nog niet eens over de voorkant van het boek waarop ik een blij jongetje op de rug van een hele blije dinosaurus zie.
Populair
Ik ben duidelijk niet de enige met interesse in De Kerstmisaurus, want het verhaal is al aan 20 landen verkocht en was vorig jaar als grote musical in Londen te zien. Bovendien wordt er op het moment gewerkt aan een verfilming. Een populair boek en succes dus. Het hartverwarmend kerstverhaal is geschreven door Tom Fletcher, de leadzanger van de Britse band McFly.
In een rolstoel
Het boek draait om de 10-jarige Willem Tuffer, een bijzondere jongen. Hij is gek op dino’s. Dat is op zich niet zo bijzonder of anders, maar de lieve jongen zit in een rolstoel en wordt op school gepest door Brenda Kwel. Pijnlijk! Het liefst zou je het boek in stappen en die meid eens goed de waarheid vertellen.
Willem heeft op zijn kerstlijstje een echte dinosaurus gezet. Eigenlijk weet hij ook wel dat dino’s uitgestorven zijn, maar je kunt het altijd proberen. En dan gebeurt er iets magisch…
De Kerstman levert, zonder dat hij het weet, de allerlaatste echte dino bij Willem af. Zij beleven dan een vetgaaf avontuur!

Dit mooie, fantasievolle boek is gaaf om voor te lezen aan jonge kinderen en goed zelf te lezen door kinderen vanaf 7 jaar. Mede dankzij de prachtige illustraties krijg je een warm kerstgevoel. 
AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van uitgever Billy Bones een exemplaar van De Kerstmisaurus weggeven. 
 
BILLY BONES-Uitgever Bibi Rumping kwam De Kerstmisaurus hoogstpersoonlijk afgeven bij GaafvoorKinderen.nl en vertelde dat dit echt zo’n boek is waar je met het hele gezin van kunt genieten.
 
“Het is avontuurlijk, grappig en lief en de illustraties laten het verhaal nóg meer tot leven komen. Dat De Kinderboekwinkel Amsterdam De Kerstmisaurus heeft uitgeroepen tot Boek van de maand november, vind ik echt fantastisch. Ik hoop dat vele winkels zullen volgen.”
 
Maak kans op dit boek!
Beantwoord de 2 vragen:
Wat kost dit boek bij Bol.com
En
Wat is jouw kerstwens?
Winnaar: 

Karlijn W uit Arnhem.