Kinderboeken

Vier kerst met nijntje


Voor de echte nijntje fans is er een schattig kartonboekje verschenen in de vorm van een kerstboom. Het heet ‘nijntjes kerstboom’ en op de vier verschillende kanten van kerstboom zie en lees je wat nijn zoal doet met Kerst.
Kerstboom
Wij ontvangen het stevige kerstboomboekje en in eerste instantie vinden we het boekje wat klein, maar absoluut gaaf voor kinderen. Je kunt de kartonnen pagina’s openvouwen tot kerstboom om neer te zetten. Per partje van de boom zie je wat nijntje allemaal met kerst doet. Ze zingt samen liedjes, ze versiert de kerstboom, ze gaat samen met haar beer aan tafel en ze speelt in de sneeuw.
Cadeau voor jonge kinderen
De vrolijk gekleurde pagina’s met herkenbare plaatjes zijn leuk om voor te lezen aan jonge kinderen. Heb kerstboom-boekje kun je daarna neerzetten als accessoire. Een gaaf cadeau voor kinderen! 
 
Ook gaaf!
Er zijn meer nijntje en Kerst producten.
Denk aan de houten kerststal en het boek ‘kerstmis’ van Dick Bruna.
Twee mooie cadeaus voor onder de kerstboom!
 
Vier de winter in het nijntje wintermuseum
Van 4 december tot en met 27 januari verandert het nijntje museum in het nijntje wintermuseum.
In de koude wintermaanden is het hele museum in warme wintersferen. Met muziek, lichtjes en natuurlijk heel veel spelletjes ontdekken peuters en kleuters alles over de winter. Ze doen ski’s aan, rijden een stukje op de slee, bouwen een sneeuwpoppuzzel of versieren een kerstengel.
Voor peuters en kleuters
Het nijntje museum is de wereld in het klein. In tien themaruimten ontdekken peuters en kleuters van 2 t/m 6 jaar stap voor stap de wereld om hen heen. Met de prentenboeken van Dick Bruna als inspiratie. Zo is er het huis van nijntje, de dokter en de dierentuin. Kinderen stappen écht in de wereld van nijntje en haar vriendjes. Nijntjemuseum.nl