Kinderboeken

Drie boeken over The LEGO Movie 2


Voor iedereen die dol is op de The LEGO® Movie 2™… goed nieuws! De film draait nu niet alleen in de bioscoop, de uitgeverij MEIS & MAAS heeft nu ook drie geweldige boeken die gebaseerd zijn op de film uitgebracht.

Drie boeken!
Dat is niet zomaar wat.
Drie boeken over The LEGO Movie 2.
Er is een boek met de titel ‘Het boek van de film’. Het boek gaat dus letterlijk over de film…  En alles wat er gebeurde na Taco-dinsdag.
 
In dit tweede deel van Warner Bros. Pictures The LEGO Movie 2 worden Emmet’s vrienden ontvoerd door een mysterieus figuur uit DUPLO-land. Het is nu aan Emmet om zijn angsten onder ogen te komen en zijn vrienden te bevrijden.

Invasie en Logboek
Een ander boek rondom The LEGO Movie 2 is Stop de invasie!
Dit is een gaaf doeboek voor kinderen. Help om de Duplo-invasie tegen te gaan en lees de instructies in het boek. Doe de activitetien, en voeg zelf nog wat dingen toe. Als je maar meevecht tegen de indringers. Voer alle opdrachten uit en help Emmet en zijn vrienden de DUPLO invasie tegen te houden.

Dan is er nog het boek Super Geweldig Logboek waarin je bizarre opdrachten en tekeningen maakt, je kunt je eigen verhalen schrijven over Emmet en zijn beste vrienden. 
 
De LEGO® Movie 2™ boekenserie is vanaf 6 februari 2019 verkrijgbaar en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.