Kinderboeken

Zing mee met nijntje


Dat is leuk bedacht door nijntje! Samen zingen in de badkamer met het nieuw badboekje mét rammelaar. Een vrolijke combinatie van badderen, zingen, lezen en ook nog eens op de maat mee rammelen.

Bekende kinderliedjes
Het nieuwe boekje van nijntje heeft dikkere, plastic pagina’s, zodat het boekje tegen water kan. Het kan mee in bad of onder de douche.
Nijntje zingt in het badboekje verschillende bekende kinderliedjes, zoals ‘In de maneschijn’ of ‘alle eendjes zwemmen in het water’. Supergezellig om samen uit volle borst in de badkamer te zingen, want daar galmt het zo fijn. Geef het boekje gerust in de kinderhandjes, zodat er met de rammelaar nóg meer ‘muziek’ gemaakt kan worden.

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag ‘zing mee met nijntje’ weggeven. 
 
 
Natuurlijk is dit boekje van nijntje ideaal om mee te spelen in de badkamer, maar ook leuk voor op de bank of in de box. Het boekje is getest en geschikt bevonden voor alle leeftijden.
 
Het badboekje met rammelaar, zing mee met nijntje is o.a. te koop bij Bol.com.

GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!

 

Laat op het formulier weten wat a. de prijs is van dit badboekje en b. welk kinderliedje jullie graag samen zingen.

Roy in Gelselaar wint dit boekje.