Kinderboeken

Nijntje is jarig! 65 jaar

Hieperdepiep hoera! Nijntje is op 21 juni jarig. In 2020 wordt nijn 65 jaar. Haar verjaardag wordt gevierd met het nieuwe kartonboek en klik-klak schuifboek: nijntjes verjaardag.


Verjaardagsfeest
Op 21 juni, 65 jaar geleden, tekende Dick Bruna nijntje voor het eerst. Het lieve konijntje werd wereldwijd bekend én maakt mooie avonturen mee in haar boeken.
In nijntjes verjaardag zie je hoe nijntje haar verjaardagsfeest viert. Ze trekt haar allermooiste jurk aan en vader en moeder pluis hebben een verrassing voor haar. Er zijn ballonnen in allerlei kleuren, nijntjes stoel is versierd en al haar vriendjes zingen ‘lang zal ze leven’.
Schuifjes
Als je aan de schuifjes van het boek trekt, hoor je een klik-klak geluid en komen er verrassingen voor nijntjes verjaardag tevoorschijn. Dankzij het lichtgewicht materiaal kan het boek makkelijk overal mee naartoe genomen worden. 



 

Het boek is vanaf 26 mei 2020 verkrijgbaar in de boekhandel en online bij o.a. Bol.com.

Een nijntje artikel kopen? Bij Bol.com is een ruime collectie verkrijgbaar. 

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!