Kinderboeken

Elke dag… Lachen, gieren, brullen met de Zoete Zusjes

Op de bijzondere datum 22-02-2022 is het Moppenboek van De Zoete Zusjes gelanceerd. Dat belooft echt iedere dag lachen, want in het boek vind je de 365 leukste moppen.


Grappig
De Zoete Zusjes ken je wel, toch? Dat zijn Saar en Janna en zij plaatsen iedere woensdag een superleuk filmpje op hun YouTube kanaal. Dat kan van alles zijn, van gekke challenges tot mooie DIY’s of sketches. De meiden, of beter gezegd hun moeder Hanneke de Zoete, heeft al meer boeken over Janna en Saar geschreven. Heel succesvolle boeken en lekker gevarieerd. Van een Vriendenboek tot Vakantie Doeboek en van een kook- en bakboek tot leuke leesboeken.


Nu hebben Saar en Janna moppen verzameld. Samen met duizenden fans zijn zij op zoek gegaan naar de aller-allerleukste moppen. Het resultaat is dit Moppenboek vol grappen en grollen, moppen, grappige tekeningen en gekke raadsels. Als je je kunt bedwingen staat er voor iedere dag iets gaafs in, want het zijn er 365. Zeker weten dat je de slappe lach krijgt!

De Zoete Zusjes Moppenboek is o.a. te koop bij Bol.com.

Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!