Kinderboeken

Boekje van Bing getest

Soms plaatst GaafvoorKinderen.nl een oproep in social media met de vraag wie er een product wil testen. Op de vraag wie er een boekje van Bing wil lezen, kwamen veel reacties. Logisch, want Bing is gaaf (voor kinderen).


Lezen en bellenblazen
Moeder Wietske las het boekje met haar zoon Jayson (4 jaar). Dit is haar ervaring:


“Op het moment dat ik het pakketje open maakte en het boekje ‘Bellenblazen met Bing’ in mijn handen hield, ging mijn zoontje Jayson helemaal happy springen. Hij riep: mama, mama gaan we hem gelijk lezen? Dat hebben wij natuurlijk gedaan!
Het verhaal kenden wij al doordat Bellenblazen met Bing ook een aflevering is van de serie Bing. Maar daar werd het verhaal totaal niet minder leuk door. Het verhaal werd via het boekje gewoon nóg veel leuker omdat je het op eigen tempo kan lezen. En terug kan kijken naar de plaatjes.

Aanrader!
Mijn zoontje Jayson vindt het verhaal zo leuk dat we het inmiddels al wel 10 keer samen hebben gelezen en zelfs een paar keer na het lezen van het verhaal ook zijn gaan bellenblazen. Nou, dat zegt wel genoeg hoe leuk het verhaal / boekje Bellenblazen met Bing is. Echt een aanrader om te gaan lezen.”

 

Meer Bing boekjes
De boekjes van Bing verschijnen bij Billy Bones, een eigentijdse en vernieuwende uitgeverij voor kinderen tussen de 4 en 14 jaar. Tegelijk met de verschijning van ‘Bellenblazen met Bing’ is ook het boekje ‘Vier seizoenen met Bing’ uitgekomen. Met deze verhalenbundel ontdek je de wisselende seizoenen samen met Bing.
Ook gaaf: Bing - mijn belonings-stickerboek. Met dit boekje kun je alle kleine succesjes van het leven vieren met kindje en een sticker als beloning geven. Doe mee met Bing en leer hoe je bijvoorbeeld samen speelt, opruimt, naar de wc gaat en vele andere peuterdingen. Het is een beloningskaart en meer dan driehonderd herbruikbare beloningsstickers! Zie: www.billybones.shop