Kinderboeken

Betje big gaat naar de markt

 

Als ouder – of opa en oma – weet je waarschijnlijk wel dat Dick Bruna niet alleen boekjes over nijntje heeft gemaakt. Zo is er bijvoorbeeld ook Betje big.
Over deze Betje big maakte hij maar liefst acht verhalen! En wat daar zo gaaf aan is… het verhaal over Betje big die naar de markt gaat is weer opnieuw leverbaar. Het is namelijk al bijna 30 jaar geleden dat het boek ‘betje big gaat naar de markt’ door Dick Bruna is geschreven en geïllustreerd. Het voorlees en kijkboekje was toen ook voor het laatst verkrijgbaar. Nu per 1 mei 2023 is deze titel weer in de boekhandel te vinden.
Groente kopen
Het verhaal is heerlijk overzichtelijk en voor jonge kinderen leerzaam als je bedenkt wat Betje big allemaal in haar mandje stopt op de markt. Ze ziet daar allemaal lekkere dingen: boontjes, prei, radijsjes en nog veel meer! Betje koopt een mand vol kersen en nodigt haar nichtje knorretje uit om ze samen op te eten.


Dit vrolijke boek met tekst op rijm laat zien wat je zoal op de markt kunt vinden en nodigt uit om samen met kinderen over gezond eten te praten. 

AFGELOPEN - Gaaf voor Kinderen mag van Mercis Publishing 1x ‘betje big gaat naar de markt’ weggeven. 

 

Betje big gaat naar de markt verscheen oorspronkelijk in 1980 en is nu voor het eerst onderdeel van het Mercis Publishing assortiment.
Het boek is vanaf 1 mei verkrijgbaar in de boekhandel en online o.a. bij Bol.com.
Overweeg je het product aan te schaffen, klik dan op onze link naar Bol.com. GaafvoorKinderen maakt gebruik van bol.com affiliate links. Als jij dus op één van de links klikt, dan krijgen wij daar mogelijk een percentage commissie over. Het kost jou niets extra!


Hoe maak je kans op ‘betje big gaat naar de markt’?
Laat op het formulier of in de social media onder het bericht weten wat het boekje kost en waarom jij graag wint.

Facebook GaafvoorKinderen

Instagram GaafvoorKinderen

Het boekje is gewonnen door Marja uit Sint Oedenrode.