Kinderboeken

Mee in de koffer: doe- en stripboeken

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd voor een lange en zonnige vakantie! Ben jij er ook zo aan toe om lekker aan het strand of aan het zwembad te liggen en een stripboek te lezen. Of op het balkon van je hotelkamer of voor de caravan/tent te kleuren en te knutselen.

Tijd om de koffer in te pakken en op reis te gaan. Bij GaafvoorKinderen nemen we van alles mee om te lezen, puzzelen en kleuren. We lieten ons in de winkel van BoekenVoordeel verrassen en inspireren door de leukste meepakkers. Dat is echt wel lastig kiezen want er is zoveel keus; van puzzels tot boeken en van spelletjes tot knutselspullen. Wij ontvingen heel veel inspiratie, in een praktische koffer. Weet je wat… we laten al die tips van BoekenVoordeel er in zitten en nemen álles mee op reis!

Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we alvast een top 10-lijstje opgesteld met producten die zeker niet mogen ontbreken tijdens jouw vakantie.  

Ik ga op vakantie en neem mee …

1. Spider-Man Stripboek

Slinger door New York en lees welke avonturen Spider-Man dit keer weer te wachten staat in The Amazing Spider-Man 4. Leuk om te lezen tijdens een bezoekje aan het strand of het zwembad.

2. Donald Duck Vakantieboek

De vakantie begint pas echt met de vakantieboeken van Donald Duck, vol zonnige puzzels, moppen, spelletjes en natuurlijk heel veel grappige en avontuurlijke verhalen over Donald en zijn vrienden uit Duckstad! Zo’n Donald Duck Vakantieboek moet je eigenlijk altijd bij je hebben. Gaaf voor jong en oud.


3. Memo Bagage

Het spelen van spelletjes kan natuurlijk niet ontbreken op vakantie. Zo ook het gezelschapsspel Memo Bagage. Het is de bedoeling dat je om de beurt een nieuw object in de koffer plaatst en van de andere spelers onthoudt welke spullen zij in de koffer hebben gedaan, zodat je ze vervolgens terug kan halen.

4. Slim vakantie puzzel- en doeboek vanaf 9 jaar

Nog een manier voor kinderen om zich te vermaken op vakantie is het dikke doeboek van Slim. Alle favoriete puzzels, doolhofjes, spelletjes, kleurplaten en raadsels staan erin. Zoek een plek in de schaduw, aan het water, onder een parasol of in de auto en ga aan de slag!

5. Het Doeboek van Rutger, Thomas & Paco

Ga op avontuur met Rutger, Thomas & Paco en los het mysterie van de verdwenen halsband van Paco op door te puzzelen, tekenen en lezen! Het doeboek staat boordevol puzzels, uitdagingen en moppen. Leuk voor in de auto onderweg naar een zonnige vakantiebestemming.

6. Dinosaurus activiteitenboek

Urenlang speelplezier voor kinderen op vakantie met dit leuke dinosaurus activiteitenboek. Het boek bevat onder andere kleurplaten, stickers en opdrachten. Alles in het thema van de bijzondere dieren die miljoenen jaren geleden op aarde rondliepen. Ook zeer geschikt voor en tijdens wat slechter weer.

7. Kleur- en stickerboek

Een andere manier om creatief bezig te zijn in de vakantie is een kleur- en stickerboek. Zo staat het Pokémon kleur- en stickerboek vol met leuke kleurplaten en herbruikbare stickers van al je favoriete Pokémon, van Pikachu tot aan Charmander.

8. Kleurpotloden en stiften

Aan een doe-, kleur- of stickerboek heb je natuurlijk niets zonder potloden en stiften om in het boek te tekenen en kleuren. Bij BoekenVoordeel is er veel keuze aan kleurpotloden en stiften

9. De Zoete Zusjes lossen het op

Dit vrolijke speurverhaal over de populaire zusjes Saar en Janna is ideaal om onderweg in de auto of in het vliegtuig te lezen, en perfect voor kinderen die van spannende raadsels en avonturen houden.

10. Film voor in de vakantie

Vakantie betekent vaak ook langer opblijven en later naar bed. Tijd genoeg om een film te kijken. DVD in de speler en kijken maar… bijvoorbeeld naar Disney-film Frozen, Super Mario Bros. Movie, Minions of Luca. Keus zat!