Kindermode

Veilig in de zon

altaltalt

Yes, als ik het Jeugdjournaal moet geloven is de zomer nu echt in aantocht. De weersvoorspelling zegt: zon! Fijn, want dan gaan we naar het strand. Lekker spelen in zee en een zandkasteel bouwen. Tijdens zonnige dagen smeert mama ons altijd goed in met zonnebrandcreme, maar nu hebben we ook geweldige UV kleding gekregen. Vorig jaar heb ik al een stoer UV shirt en boardshort gehad en dit jaar kon ik bij de webshop www.Stoerekindjes.nl weer iets gaafs uitzoeken. Een blauwe short met een zak en een shirt met een rode krab. Gisteren toen de zon al licht begon te schijnen heb ik dit stoere setje naar school aan gehad. De laatste schooldag in stijl.

Het draagt heerlijk, lekker licht en toen we met water gingen spelen was mijn shirt ook zo weer droog. Perfect dus om deze zomer iedere dag te dragen. Ik denk dat we snel nog een setje moeten bestellen!

alt


Over UV kleding en Stoerekindjes
In de webshop van Stoerekindjes hebben ze ook UV kleding voor baby’s en zonnehoedjes. Natuurlijk moeten alle kinderhuidjes goed beschermd worden, maar met die tere babyhuid moet je nóg voorzichtiger zijn. Er zijn ook badpakjes, kaftan’s en jurkjes voor meiden met UV bescherming. Er is gewoon onwijs veel keus in deze webshop, voor baby's, jongens, meisjes en zelfs voor moeders. Stoerekindjes meldt: “Alle UV kleding in onze collecties hebben factor 50+ UPF. Dit komt deels door het textieltype, maar bij sommige merken ook door de UV absorbers die zijn toegepast in de kleding.

Dit is verwerkt in de kleurstof van de materialen. Het is de bedoeling dat de kleding aansluit aan het lichaam, niet te strak, want dan wordt de stof opgerekt en daarmee de UV bescherming beinvloed. Je moet altijd goed blijven insmeren, op de gedeelten van het lichaam die niet door de UV kleding worden bedekt. Je zult zien dat je kindje met plezier deze UV kleding draagt; het is luchtig en licht, droogt snel op en je hoeft niet meer eindeloos in te smeren!” En de webshop doet meer moois. Ze staat op Tegen Kanker en steunt KWF met de €5,- actie! Bij geselecteerde kledingstukken zie je een grote blauwe ster, ofwel met korting, ofwel met het donatiebedrag van € 5 KWF. Dat draagt extra fijn.