Kindermode

Met de hand gemaakt

alt

Al eerder meldde ik dat de handgemaakte kleding van Kommy echt heel gaaf is. Heb je dat gelezen? Je ziet het hier (klik).

Ik houd wel van net even iets anders dan ‘de anderen’. Vandaar dat we onwijs blij zijn dat we de handgemaakte meisjeskleding van Kommy-kleertjes hebben ontdekt. Schitterende kleuren, prachtige prints en romantische biesjes. Plus altijd een vrolijk roosje op het kledingstuk genaaid. Maar ook niet onbelangrijk, de kleding wordt op maat gemaakt! Handig voor als je een ‘afwijkende’ maat hebt. Kommy, zo heet de ontwerpster, gaat dan enthousiast achter haar naaimachine aan de slag.  

alt

 

Bruidsmeisjes

Kommy laat nog weten dat er veel mogelijk is, omdat ze alles zelf met de hand maakt. Er komen ook veel bestellingen binnen voor bruidsmeisjes en communie kleding. Dan kun je dus zelf je kleurtjes en stofjes/printjes bij elkaar uitzoeken. Of, en dat is ook te gaaf, mama shopt bijKommy-kleertjes.nl. Dan kun je rok of sjaal met hetzelfde printje als je dochter bestellen. Veel mogelijkheden. Om hebberig van te worden.