Kindermode

Prinsesje in mijn prachtige poncho

Poncho's, ik vind ze leuk! En handig. Vandaar dat ik zo blij ben met mijn prachtige poncho van www.lilybalou.be. Een poncho is voor kleine kinderen een ideaal kledingstuk. In plaats van gewriemel met de armen door de mouwen, kan er in een simpele beweging een warm ‘ jasje’ over het hoofd worden gedaan. Om het snel en simpel warmer te krijgen.

Nieuwe trend

De nieuwe trend dit najaar en voorjaar: vrolijke poncho’s met wapperende pompons in schitterende kleuren. Meisjes worden in een handomdraai lieve prinsesjes met zo’n comfortabele poncho. Zelf ben ik fan van de poncho's met vrolijke pompons. De capuchon is ook fijn, maar mama zegt dan steeds plagend 'kaboutertje' . 

Lily-Balou heeft xs poncho’s voor baby’s en poncho's voor grote meisjes (tot en met 4-5 jaar), in trendy kleuren. In effen rood en blauw. Maar nu ook in het online winkelschap van www.lilybalou.be de vrolijke poncho’s met pompons in de kleurschakeringen: rood met blauwe pompons, blauw met groene pomponnetje en groen met roze pompons. Nieuw dit seizoen zijn de kleuren bruin met roze pompons, lila met oranje pompons en oranje met groene pompons. Mama en ik gaan eerdaags online shoppen! Dat wordt nog moeilijk kiezen, de lila/paarse of de oranje...