Kindermode

Eigenwijs!

Al eerder schreef ik over mijn razendstoere Red-Rags. Dit Nederlandse schoenenmerk is echt één van mijn favorieten. Logisch dus dat we nu in de herfst weer op zoek gingen naar een paar schoenen van Red-Rag. We oriënteerden ons online op www.redrag.nl en zagen toen… dat er op 18 augustus in Moergestel een heuse Red-Rag store is geopend. Dat moeten we zien! Een winkel vol eigenwijze schoenen. Nou dat hebben we geweten hoor dat we naar deze gave winkel zijn gereden! Niet alleen ik liep uiteindelijk naar buiten met een paar stoere shoes, ook mijn vader kocht zijn eigen Red-Rags. Want wat staan hier een te gekke schoenen, voor zowel jongens, meisjes, papa’s en mama’s.

Eigen winkel

Red-Rag heeft in samenwerking met Ligtvoet Shoes gekozen voor een eerste zelfstandige store, om zo het eigenwijze karakter van het merk optimaal tot uitdrukking te laten komen. Red-Rag is namelijk specialer dan de meeste consumenten tot nu toe hebben kunnen zien. Niet alle schoenontwerpen komen uiteindelijk in de schoenwinkels terecht. De meest gewaagde modellen zijn uit commercieel oogpunt vaak te risicovol voor de winkelier, dus worden ze niet altijd besteld. Door deze schoenen juist wél in de eigen store te presenteren, wordt het voor de Red-Rag liefhebber nog leuker om schoenen te shoppen! Alle schoenen zien, aanraken en passen; hiervoor is Moergestel voortaan de place to be.

Ik koos een paar stevige stappers in licht bruin. De stevige stootrand die ik al ken van Red-Rag zit ook weer om deze schoen. Heerlijk, want zo kan ik met een gerust hart een balletje trappen zonder dat mijn schoen meteen beschadigd. Het leer zat eerst even stug, maar na een uurtje ofzo draagt mijn nieuwe schoen gewoon geweldig. Aan die stoere leren veters moet ik nog wel even wennen, want ik ben al niet zo dol op strikken en met leren veters gaat dat ook net weer even anders. Ik heb dus een dubbeldikke strik in mijn veter gemaakt zodat ze voorlopig niet meer los gaan. Met het ritsje aan de zijkant krijg ik mijn schoen namelijk toch wel uit!