Kindermode

Hebben: een paar Develab schoenen

 

Bekijk dit filmpje eens? (klik hier op Develab) Wist jij dat schoenen op deze manier in een lab ontstaan? Gaaf hè?! En vooral ook, wat een toffe schoenen. Daar word ik nieuwsgierig van, dus hup even surfen naar de website en daar tref ik nog een gaaf filmpje over de nieuwe collectie van kinderschoenenmerk Develab. Vrolijke schoenen in zomerse kleuren!

Het merk prikkelt deze zomer de fantasie met het thema Dungeons & Dragons. Reken maar dat ik van ridders (en stiekem ook van prinsessen) houd.

Veters strikken

Op naar de schoenenwinkel om weer eens te checken welke schoenmaat ik nu heb. Tjonge, weer een maat groter! In het rek bij maat 35 staan vooral veel schoenen met veters. Hmmm, ik vind klittenband wel wat gemakkelijker, maar toch kies ik een stoer paar in grijs met blauwe veters. Aan de zijkant zit een rits, dus ik hoef gelukkig niet altijd mijn veters te strikken. Wauw, die schoen zit echt lekker. Je kunt deze stoere sneaker tot hoog op je enkel vast maken. Dat voelt niet alleen fijn, ik kan er ook nog harder door rennen. Thuis ga ik dus meteen mijn nieuwe sneakers uittesten. Dat zachte, grijze leer draagt echt fijn. En het blijkt ook tegen een behoorlijk stootje te kunnen. Want ik ga meteen flink voetballen en speel daarna nog een partijtje rugby met wat vrienden. Natuurlijk worden de schoenen wel wat vuil en zal de witte stootrand iets vies worden, de schoen blijft prima. Ik hoop dat mijn voeten voorlopig niet groeien, want deze leuke sneaker wil ik de hele zomer, het najaar en liefst ook deze winter wel blijven dragen.