Kindermode

Veters zonder strikken

Na het zien van het filmpje over Shoeps waren wij om… deze elastische veters moeten we hebben. Dat gestrik met een veter is alleen maar lastig. Zeker als we gym op school hebben, dan wil ik gewoon geen schoenen met veters aan. Helaas zijn toffe schoenen in grotere maten vaak met een veter (maar gelukkig wel met een rits aan de zijkant). Voor mij is het duidelijk, ik wil die regenboog Shoeps. Dan is een veter strikken verleden tijd. Met een klik op de muis zijn ze besteld bij Shoeps.nl en snel in huis.

Elastische veter

We kijken nog een keer het filmpje om te zien hoe de Shoeps in mijn schoenen moeten. Het gaat super simpel. Aan de ene kant steek je het elastische deel door het oogje en bevestig je in het midden van de Shoep. Aan de andere kant doe je hetzelfde en die grappige gekleurde ‘veter’ zit al vast. Mijn schoenen zijn in mum van tijd gezellig gepimpt en het mooie van alles… ik hoef niet meer veters te strikken. Mijn sneaker wordt een soort instapschoen.

We posten snel een berichtje op Twitter, waarop Shoeps al snel reageert met een tip: "laat de bovenste twee gaatjes open. Zit veel lekkerder!" Dat doen we dus snel en inderdaad, het zit perfect. De dag erna haal ik de Shoeps toch nog even los om in en ander paar schoenen te doen. Ideaal. En wat ook gaaf is; ik krijg veel reacties over mijn nieuwe elastische veters. Trots toon ik aan iedereen die het wil zien hoe het werkt. Ik denk dat we snel nog een paar setjes gaan bestellen, want mijn zusje wil ook Shoeps in haar gympen én dit is gewoon een origineel cadeautje.