Kindermode

Kinderkleding kopen

Hoppa, dat winkelt fijn… de uitverkoop is al even aan de gang, sterker nog ‘we’ zijn met de laatste ronde bezig. Dus, hoppa: dat te gekke shirt van Vingino, die jumpsuit van Mim-Pi, een toffe blouse van IKKS en die gave jurk van Carbone gooi ik nu gemak in de shopping bag. Heerlijk! In de sale winkelen heeft iets fijns. Al is mijn juiste maat er niet altijd meer tussen. In een webshop als Kinderkleding-tekoop.nl is het voor mij eigenlijk niet heel erg als mijn eerste wens qua merk/maat er niet meer is, ze hebben er zoveel topmerken dat ik altijd wel mijn tweede en derde wens kan vinden. Deze shop heeft zoveel merken, dat ik ze niet allemaal op kan noemen (maar ze zijn te vinden onder het kopje ‘merken’); van Cakewalk en Kiezeltje tot Another World en Salty Dog Boys.

Selecteren maar

Wat is ook zo fijn vind van deze webshop: er valt heel veel te selecteren. Op die manier kom ik al heel snel bij mijn gewenste kinderkleding. Met een paar kliks kom ik via de selectie ‘Geslacht’ bij jongens en selecteer ik bij de ‘Maat’ 140. Zoefff, ik zit al bij heel veel leuks. Mees zoekt eigenlijk nog een korte broek en yes, dat is bij ‘Soort’ zo te selecteren. Desgewenst kunnen we ook het Seizoen, Merk, Kleur, Materiaal, Korting, Nieuw?, Prijs en Jaar invullen. Handig. Bij ‘Korting’ kan ik zelfs nog kiezen hoeveel korting ik graag wil. Dan kom je natuurlijk wel bij iets oudere collecties uit als je kiest voor 65% korting. Anyway, die short is zo besteld, net als een prachtige en nu oh zo goedkope longsleeve. Dit winkelt gaaf! Ik surf nog even door naar de meidenkleding. Yes, er is nog heel wat sale van Little Miss Juliette en het hippe merk Supertrash. Ik combineer me suf; van sweater met jeans tot rok en top. Mijn tas zit vol en ik reken af. Daarna neem ik alvast een kijkje bij de nieuwe najaarscollectie en daar is ook weer veel moois te vinden. Voor de volgende keer…

De volgende dag wordt het pakket in een stevige kartonnendoos door de postbode gebracht en zijn ook de kinderen blij met de nieuwe aanwinsten.