Kindermode

Zelfde printje als mama

Al vaker keken mama en ik naar kleding met hetzelfde printje. We kochten een keer een jurk bij Wild met dezelfde paarse viooltjes. Alleen bleek mijn jurk lange mouwen te hebben en die van mama korte. We droegen het dus nooit tegelijk. Maar nu gaan we er voor! In de preview van de Chaos-and-Order en Miss Chaos collectie vielen wij samen voor het aquablauwe ruitje. Nu alles in de webshop te vinden is, ging ik even twijfelen want zo’n jumpsuit in blauw met witte stipjes vind ik gaaf.

Ruitjes

Mama is er snel uit, zij wil de jurk in aqua/groen met een ruitje. Ze valt puur voor het printje en verder zijn er geen jurken in die print. Haar keus is snel bij Miss Chaos gemaakt. Maar bij Chaos-and-Order de collectie met meidenkleding zijn er veel meer kledingstukken in hetzelfde printje. Dat wordt kiezen… De jurk die voor de helft uit het aquablauwe ruitje en de blauw met witte stippen print, gescheiden door een groene strook, bestaat, is gaaf. En die sportieve super zomerse jurk ook. De kleuren spatten van ons beeldscherm en even raken we afgeleid door de rode jurken en retro prints. Maar dan komen we bij de rokjes en die zijn tof zeg. Ik kies het rokje met azuurblauwe ruit (hetzelfde printje als mama) en een bijpassend t-shirt. Een te gekke combi. Met de collectie kun je sowieso waanzinnig mixen en matchen. Ideaal.

Als onze kleding thuis wordt geleverd gaan mama en ik passen. Het is nog wat fris met de korte mouwen en blote benen, dus we gaan nog op zoek naar een perfecte legging. Maar mijn rok en shirt, in slanke pasvorm, zitten superlekker en staan echt gaaf. 

 

 

Wil jij de voorjaars/zomercollectie ook lekker uit gaan breiden en in een gloednieuwe zomerlook verschijnen? Surf dan naar de kleurrijke collectie kinderkleding (er is ook genoeg gaafs voor jongens) op www.chaos-and-order.com.