Kindermode

Sterallures in sterren jurk van LoveStation22

Het is najaar dus tijd om de kledingkast weer eens uit te mesten. Of beter gezegd, alle korte mouwen de kast uit en longsleeves er in. Een stapel vestjes en colberts er bij en wij kunnen de winter tegemoet. Hoewel het zonnetje zo eind september en begin oktober erg zijn best heeft gedaan. Gaaf voor Kinderen Pien (6) blijft heel lang volhouden om blote benen onder haar nieuwe jurk te dragen. Steevast antwoordt zij: “Ik heb toch al lange mouwen!”. Het eigenwijsje heeft gelijk want er hangen immers alleen nog longsleeves in de kast. Maar, brrr, koud. Bovendien, een rode maillot of zwart/grijze legging onder haar nieuwe sterren jurk staat ook gewoon gaaf.

Sterretjes zien

Toch blijft het kleine dametje wegsteppen in haar jurk Claire van LoveStation22 met een paar blote beentjes er onder. Als ze valt kan zij pas echt sterretjes zien… en dus niet alleen die mooie ster op haar jurk. Een ster in twee tinten rood prachtig op de grijze jurk met printje is genaaid. Het geeft een leuk effect. Net als de rode ceintuur. Pien is er blij mee en het lijkt nu al haar lievelingsjurk voor het najaar te zijn. Heerlijk met een vest of bolero er over. Misschien wel die van LoveStation22, want dat ‘grey and black’ bolerootje met vrolijke 'pluis' past er prima op. Lekker warm ook.

Wereld Natuur Fonds

Waarom wij steeds weer in de website www.lovestation22.com terecht komen? Bij dit hippe kledingmerk voor avontuurlijke meisjes valt namelijk heel veel te lezen. Over dieren bijvoorbeeld. Je kunt het zo gek niet bedenken of LoveStation22 heeft leuke dieren weetjes, over de dromedaris, paradijsvogels, Somalische wilde ezel, giraffe en nog veel meer. Het is fijn om te weten dat het meidenmerk zich in zet voor dieren, in het bijzonder voor Het Wereld Natuur Fonds. Ik lees: “al jaren is WNF actief en succesvol bezig met het beschermen van de natuur. Daar dragen wij graag aan bij! Daarom doneren wij voor elk kledingstuk dat er verkocht wordt een vast bedrag aan het Wereld Natuur Fonds.” Top! We komen ook terug op deze site omdat er iedere maand een deel van het verhaal over Robin verder te lezen valt. Robin is een 8-jarig meisje die stoere, leuke, lieve en grappige avonturen meemaakt. Vaak komen er dieren in haar verhalen voor, want zij kan praten met dieren.