Kindermode

Vrolijk en kleurrijk jurkje

Ook Gaaf voor Kinderen doet regelmatig online inspiratie op. Op Facebook zien we bij het frisse kinderkledingmerk bobbi ravioli een supervrolijk jurkje met groene en witte strepen langskomen. We kunnen het niet laten om een reactie achter te laten op social media én we surfen eens langs de webshop. Eigenlijk ‘weer eens’ want we hebben al vaker kleding van dit fijne Nederlandse merk gehad. Trouwens niet alleen voor Pien, maar ook voor Mees. Want sinds een jaar voeren ze ook een jongenscollectie.


Vrolijke strik
Pien van 7 jaar kijkt mee op de tablet. Zij krijgt steeds meer haar eigen smaak. Konden we haar voorheen makkelijk als een Pippi Langkous door het leven laten gaan, nu kiest madam soms chiquere kleding uit of juist heel stoer. Ze bekijkt de meisjeskleding met een kritisch oog en het blauwe jurkje met de naam Vita valt haar op. Pien zoomt in om de roze ritsjes beter te bekijken en ze concludeert dat zij niet zo van een rits bij haar hals houdt (in de praktijk schijn je totaal geen last van het ritsje te hebben). Ze scrollt eigenwijs verder en kiest het hippe jurkje met de naam Jet. Ze valt ook voor het frisse groen, gecombineerd met wit. De strepen maken de jurk vrolijk en die roze strik doorbreekt het jurkje speels. Die strik maakt het jurkje echt apart en Pien draagt ook wel eens een riempje om haar middel over het jurkje heen wat ook grappig staat. De korte mouwtjes geven het een zomerse look en maakt het jurkje lang draagbaar. Als het koeler is, trekt Pien een vestje over haar nieuwe jurk aan.

 


Kousen
Op de foto in de webshop draagt het model bij dit gave jurkje een paar bijpassende kousen. Ze maken de look inderdaad helemaal af en lekker speels. Wie weet gaan wij die kousen Bella nog bijbestellen. Want de jurk wordt veel gedragen en dan kan de look wat worden afgewisseld! Nu draagt Pien haar jurk met een paar gouden sneakers van HIP ShoeStyle, maar met gekleurde kousen en gympen staat het ook stoer. Pien vindt haar jurkje lekker zacht. Niet zo vreemd want het jurkje is gemaakt van biologisch katoen (95%) waarin elastaan (5%) is verwerkt. Dat rekt comfortabel mee. Wij zijn enthousiast en ook na een aantal keer wassen blijft de kleur vrolijk fris. Ook fijn om te weten: “bobbi ravioli wil alleen de beste kwaliteit bieden. Alle kinderkleding is vervaardigd met respect voor mens en milieu. De jurkjes en shirts worden in Portugal gemaakt van biologisch katoen waarin elastaan zit. De stof is bovendien afgewerkt  met een carbonic finishlaag. Hierdoor voelt de stof super comfortabel en heerlijk zacht.”