Kindermode

LoFff: Mooie meisjekleding

Wie jarig is, trakteert. Dat hebben ze bij het mooie meisjeskledingmerk LoFff zeker weten ook gedacht. Het merk bestaat dit zomerseizoen 10 jaar en dat valt niet alleen te zien aan de feestelijke hangtags aan de kleding (waar Pien meteen mee ging knutselen), maar er is ook een speciale jubileumjurk ontworpen. Het is een plaatje! Pien mag deze  extra mooie jurk uittesten en zij viert het feestje dus lekker mee in de ‘Jubilee dress’.

 

Zwart/wit
Er zijn twee varianten van de speciaal en luxe uitgewerkte jubileum jurk met tricot onderjurk en een feestelijk versierde tule bovenlaag: zwart/wit en fuchsia/blush.

Pien trekt de witte jurk met schitterend zwart handwerk erop aan en het staat haar waanzinnig. Wit is niet altijd haar kleur, maar in deze jurk gaat zij als vanzelf stralen. Logisch, want de jubileumjurk is schitterend. Het patroon in zwart is prachtig en de korte mouwtjes maken het heel zomers. Op de rug is de sluiting met een klassiek knoopje te vinden, waardoor de jurk rond de hals mooi aansluit. Het is een waanzinnig fijn modelletje met taillering, en gemaakt van 95% cotton en 5% lycra. Super comfortabel. Pien is er weg van en kan niet wachten tot er een feestje te vieren valt. Zij wil deze jurk het liefst iedere dag aan. Gewoon om in buiten te spelen. En zo rent madam dus op haar blote voeten naar de schommel en laat de hele buurt haar nieuwe LoFff jurk zien. Het dubbellaagse rokgedeelte is ook fijn, want ‘doorschijnend wit’ is er niet bij…

Yes, een jumpsuit
Pien is net 7 jaar en jurken draagt zij nog regelmatig. Maar het wordt minder (helaas, aldus mama), al is bovengenoemde feestjurk een topper. Wat het stoere meisje uit groep 3 fijn vindt – zeker in de zomer – is een jumpsuit. Daar kan ze lekker mee op de trampoline springen, schommelen, kunstjes aan de rekstok doen en zich net iets vrijer in bewegen. Oh ja, ze vindt ook dat haar billen er wel sexy in uit komen. Gelukkig heeft de nieuwe zomercollectie 2016 van LoFff ook een mooie jumpsuit, in koraalrood met een dahlia printje. Het topje is gesmokt met borduursels, de broek in een vrolijke bloemenprint met zakken. De witte strikceintuur doorbreekt het pak. Lekker comfortabel, maar tegelijk stoer en meisjesachtig. Pien kiest deze jumpsuit om op haar kinderfeest te dragen. Een groot succes!