Kindermode

Vetgave veterschoenen

Voor een tiener jongen zoals ik is er op de een of andere manier niet zo ontzettend veel keus in stoere schoenen. Maar het is toch weer gelukt om iets gaafs te scoren. En reken ook maar dat ik met deze sneakers ga scoren. Niet alleen fashion punten, maar zeker ook doelpunten. Ik heb er al een aantal potjes voetbal op het schoolplein op gespeeld en gelukkig slijt het leer en suède amper (tot nu toe). De neus zal iets beschadigen, maar dat hoort er bij. De stevige zool maakt dat dit modelletje lekker loopt (en schopt en rent). De tong van de schoen is soepel en valt mooi over mijn voet, tegen mijn enkel. Stevig en fijn tegelijk.

Groene veters
De hippe kleuren in knallend blauw met een groene veter vind ik fris ogen. De veters zijn wel wat lang, waardoor het handiger is om helemaal tot het bovenste vetergaatje door te rijgen. Dan zit de schoen trouwens ook wat steviger om mijn voet. Comfortabel.
Toch blijft dat strikken van veters niet mijn favoriete ding. Ik zou willen dat merken als Shoesme meer schoenen met klittenbandsluiting zouden maken. Die zijn er trouwens wel in mijn maatje 37, zie ik in de collectie met jongensschoenen.