Kindermode

Doen: 100% biologisch katoen

Meisjeskleding is er in alle soorten en maten. Ik ben 7 jaar en ik wil lang niet altijd meer de kleding dragen die mama voor mij uitkiest. Laatst mocht ik bij Cool Cat iets uitzoeken en reken maar dat ik daar kan slagen, het werd een spijkerbroek met een hemdje. Ik geloof dat mijn moeder daar nog aan moet wennen. Want zij ziet mij liever in wat ‘apartere’ en goede (lees: duurzame) kleding en lekker kleurrijk. Ik houd daar ook nog van hoor, geen punt. Zo ben ik onlangs als een blok gevallen voor de collectie van Hamoki.
Just being a girl
Ik weet zeker dat mijn moeder het ook fijn vindt dat ik van deze duurzame kleding voor meisjes houd. Want Hamoki wordt gemaakt van 100% organisch Pima katoen. Handmatig geproduceerd in Peru door vrouwen en super kleurrijk. Ik kies een korte broek uit… yep, inderdaad een short van katoen. In de fashionable kleuren oranje en paars. Op dit korte broekje van katoen ga ik een top (of zoals de site het noemt een spencer) dragen in groen. De top is mooi open gewerkt en staat bijzonder kleurrijk op het broekje. Bovendien: het katoen draagt super soepel en lekker luchtig. Het is zacht, pluist niet en is anti-allergisch. En natuurlijk duurzaam en eerlijk. En die kleur? Yep, die blijft ook na diverse keren in de was prachtig.

Als ik dit setje draag word ik extra vrolijk. Ik krijg ook reacties van vriendinnen dat ze de kleding gaaf vinden. Een schot in de roos dus. Handig dat je op de website looks kunt vinden waarbij de katoenen kledingstukken met elkaar worden gecombineerd. Mijn combi zit er ook tussen. Ik word er dus blij van! Van de kleuren maar ook van de kleding zelf. Echt girly! De slogan ‘Just being a girl’ past prima bij het merk. Ze maken ook gave haaraccessoires! Van haarbandjes in Ibiza-stijl (dus met vrolijke veren) tot haarspeldjes en van diadeems tot haarelastiekjes.
Ik zeg: doen dat 100% biologisch katoen!

 

Val jij ook voor deze kleurrijke en katoenen meisjeskleding?

We zijn YouTube aan het uitproberen... zie hier 'Nieuwe kleren'.