Kindermode

Koop kleding en steun WNF

Pien van 7 jaar is dol op dieren én op kleding. Er is al menig plaatje van hond, poes, vogel of paard op haar shirt gestreken. Tot we de collectie meidenkleding van LoveStation22 ontdekten. Of je nou gek bent op panda's, ijsberen, koala's, tijgers, leeuwenwelpjes, pinguins, orka's, tropische vissen of desnoods een stinkdier: dit gave en piepjonge Nederlandse merk heeft het allemaal op de kleding staan.
Goed doel
Kleurrijke kleding wat ook nog eens prachtig om het lijfje van Pien valt. Van jurk tot jumpsuit, wij worden altijd vrolijk van dit Nederlandse merk. We waren laatst bij een presentatie over het merk waarbij de herfst/wintercollectie 2016 werd getoond. Wat behalve de leuke jurkjes en stoere rokjes opviel: LoveStation22 steunt het Wereld Natuur Fonds. Het kledingmerk doneert – samen met haar winkeliers - voor elk kledingstuk dat wordt verkocht een vast bedrag aan het WNF. Ieder seizoen wordt hiervoor een specifiek project benoemd. Welk dier dat is, valt te zien op het fotokaartje aan de kleding. Afgelopen periode was dat voor de rivierdolfijn. Op Facebook valt te lezen dat op 7 september een check van  €16.000 aan WNF is aangeboden en dat geld gaat naar het project van de Orinocodolfijn.

Pandabeer

Voor komend seizoen is een ander dier uitgekozen, de pandabeer. Dus, op de kaartjes aan de kleding is dit prachtige zwart met witte beertje te vinden. En wat voor kleding is dat vooral komende periode? De kleuren voor de nieuwe collectie zijn vrolijk en tegelijk ook echt winters. Een felle blauw, gecombineerd met de welbekende zwart witte strepen. En gemêleerde breisels, in zwart en in jeans blauw. Maar ook zwart met wit en roze en gemengde blauwtinten met een brons accent. Verder nog mint met een winterse turquoise en grijs met een accent van lime groen. Wij hebben al uitgebreid rondgesnuffeld in de webshop en Pien valt jurk Konijn met zo’n grappige streepjes legging er onder en mama vindt jurk Eefje met rits en gele zakjes erg schattig.