Kindermode

BunniesJR: Voor kindervoetjes

BunniesJR, wij kennen dit merk nog van ‘vroeger’. Toen wij kleine voetjes hadden. Het merk bestaat ook al 150 jaar en het mag duidelijk zijn dat kwaliteit, comfort en stijl op nummer 1 bij BunniesJR. Ze gebruiken de mooiste en zachtste leersoorten, zacht soepele binnenvoering in combinatie met de beste zooltjes. Niets staat het ontdekken van de baby- en kindervoetjes nog in de weg. En om als ouder zeker te weten dat de schoentjes goed zitten en dus de juiste maat hebben hebben de schoenen een uitneembaar inlegzooltje. Kwestie van voet op het zooltje en je weet of de maat juist is. Te kleine schoentjes zijn namelijk een flinke boosdoener tijdens het ontwikkelingsproces.  
4 fases
Er is nog meer handigs bij BunniesJR. De collecties zijn opgedeeld in de 4 fases van het leren lopen namelijk:
 - Baby Bunnies: schoentjes voor de aller kleinste in de maatjes 18 t/m 23. Deze schoentjes zijn heel soepel, lekker zacht en makkelijk aan te trekken.
 - Flex Bunnies: de naam zegt het al, deze schoentjes zijn heel flexibel. Hierdoor zijn ze ideaal voor de overgang van het kruipen naar de eerste echte stapjes in de maatjes 20 t/m 27.
 - Stap Bunnies: voor de gevorderde stappertjes onder ons in de maatjes 20 t/m 32. Stevig aan de voetjes, sterk en vlak op de grond.
 - Superstap Bunnies: deze groep van BunniesJR is speciaal voor de peuter die het allemaal kan; lopen, dansen, rennen, springen en meer. Deze stappers kunnen terecht in de maatjes 24 t/m 32.
Met ritssluiting
De collectie voor herfst/winter 2016 brengt voor de jongens vernieuwing binnen alle fases van het leren lopen. Zo is er de Roxy Ruig in stoer navy blauw met gele details, warm grijs met coole eyelets op de Sjimmie Stoer en voor de winter stijlvolle laarsjes zoals de Noa Noord op een flexibel zooltje. Gevorderd stappertje? Dan zit je goed in de groep Superstap Bunnies verkrijgbaar in de maten 24 t/m 32! Altijd fijn: diverse modellen hebben een handige ritssluiting zodat kinderen de schoen zelf aan en uit kunnen trekken.