Kindermode

Trendkleuren in de herfst en winter

Stiekem zijn wij wel blij dat de seizoenen in modeland wat vervagen. Het kan ook haast niet anders met zo’n warm najaar. Je kunt bijna in je zomerkleding in een kleurrijk herfstbos lopen. Niet dat we dat doen, want het wordt nu toch wat frisser. En daar speelt de collectie kinderkleding van Chaos-and-Order prima op in. Zij zorgen namelijk voor meerdere leveringen van de kindermode per half jaar. Zo ontving Gaaf voor Kinderen half september in de mailbox het vrolijke filmpje met de tweede levering van de herfst-wintercollectie 2016. In die levering zien wij kleuren zoals green, purple, red en grey. Als wij niet al fan waren van het kinderkledingmerk, dan werden we het nu spontaan. Mooie kleuren en prints. Wij vallen wel voor groen! Eén van de trendkleuren op het moment. En dan die petrol blauwe kleur die zelfs wordt getipt als Pantone kleur van 2016.
Vrolijke jurk
Al winkelend in de webshop komen wij uit bij een opvallend jurkje met de naam Jackie red, gecombineerd met legging Lindsey red. Echt iets voor onze eigenwijze Pien. Een jurk met een kangoeroebuidel en capuchon. Het gele accent om de taille en bij de boorden maakt het een vrolijke jurk. De snit is slank en dat past prima bij Pien. Ze combineert haar nieuwe jurk met bruine laarzen met blingbling hartjes van Braqeez (al net zo’n lekker eigenwijs merk). Begin oktober ontvingen wij mail over weer een nieuwe levering. De derde levering met warme teinten voor de meiden valt zeker in de smaak bij alle fans! De opvallende trendkleur wine red voert hier de boventoon en wordt leuk gecombineerd met deep navy en orange. We kunnen met gemak zo weer één of twee setjes uitzoeken om komende tijd te dragen. En wauw, er zijn ook weer broeken verkrijgbaar voor meiden (Pien: "Mam, mag ik die Lindy navy?")


Petrolblauw met groen
En dan voor de boys. Ook daar is ruime keus aan vrolijke kleuren en prints. Mees kiest voor Leroy deep blue sweat met shirt Luke green. Een waanzinnig comfortabele broek van sweatstof. Dat draagt fijn en de grote zakken maken het toch tot een stoer model. De petrolblauw tint knalt en is uitstekend te combineren. Dat is juist ook zo fijn bij Chaos-and-Order: je kunt eindeloos mixen en matchen. Ja, ook met de kleuren uit de derde levering van de herfst- en wintercollectie. Voor de jongens hebben de designers ook gekozen voor de trendkleur wine red gebruikt. Mooie, warme herfstkleuren gecombineerd met grafische prints. En er zijn ook fijne vesten en sweatshirts!


Winter 2016 Chaos-and-Order
Eigenares Miranda Smid vertelt over de trends en nieuwe collectie: “Voor de winter ’16 collectie hebben we de trends die we in de markt zien, vertaald naar een collectie vol Wearable Happiness. Trends als de Marokaanse tegeltjes, Chinese bloemenprints en Pied de Poule zijn vertaald naar kleurgroepen en prints die past bij de stijl van Chaos-and-Order. Kleurrijke en sportieve aangesloten jurkjes vormen de hoofdmoot voor de meisjescollectie. De petrolblauwe kleur in de kleurgroep city seventies wordt zelfs getipt als Pantone kleur van het jaar 2016!
In de jongenscollectie wordt voortborduurd op de prints en vlakverdelingen waarvan we merken dat deze in trek blijft bij de consument. Het is een mooie mix van vernieuwing en de bekende shirts in een nieuw jasje.
Ook hebben we dit seizoen de stoute schoenen aangetrokken en een winterjas voor meiden toegevoegd. Een unieke kleurrijke jas met een all over print in rose en blauw!
Kortom een unieke collectie vol met Wearbale Happiness! We are happy to see you!"