Kindermode

Let the rebel out!

“Let the rebel out!”, is de slogan van het kinderschoenenmerk Braqeez. En dat past prima bij de 7,5 jaar jonge Pien. Met haar totaal eigen stijl van kleden, kan zij zeker een paar laarzen vinden bij dit Nederlandse schoenenmerk. Want, Braqeez is hét merk voor hippe, coole en rebelse jongens en meiden. Een volwassen uitstraling, mooie materialen en stoere details zijn de speerpunten in iedere collectie.
Goede pasvorm
Maar bovenal belangrijk, een goede pasvorm. Pien heeft een wat smalle wreef. Zij kiest een laarsje met stoer stiksel rond de teenlijn en riempje met gesp om de enkel. De schoen sluit mooi aan. Dat is niet alleen te voelen, maar ook te zien. De binnenzolen van Braqeez zijn uitneembaar waardoor je extra goed kunt zien of de schoen in lengte en breedte past. Daarnaast is het voor een rebels meisje als Pien, die in haar nieuwe kleding gewoon de hele middag de speeltuin in duikt, fijn dat de laars een slijtvaste rubber zool heeft. De zachte leren voering zorgt voor warme en droge voetjes. En omdat het oog ook wat wil, is er gekozen voor een laars met flitsende blingbling materialen. Enige lastige… kiezen welke kleur. Want het gekozen model – 41661 – is er in vijf kleurcombinaties (Camel/Rose, Navy/Dark Blue, Jeans/Gun, Fuchsia en Purple/Black).
Leuk detail… op de zool staan de letters BQZ. Als Pien koppeltje duikt zie je deze letters. Vroeger was Braqeez namelijk bekend als Brakkies en BQZ.