Kindermode

Zachte panterjas

Op zoek naar een fijne jas kwamen we bij de commercial van Protest Sportswear - Kids Street Collection - AW1617 terecht.  Het was meteen liefde op het eerste gezicht voor Pien. De ‘bijna 8-jarige’ vertelt: “Ik heb al zoveel jassen gezien in de winkel maar steeds net niet. Maar die panter in het filmpje is stoer! Ik houd van panterprint.” Met een paar kliks is ‘het bontje’ besteld.
Zácht
De jas heeft van Protest de naam Maartje JR meegekregen en is natuurlijk een namaakbontje. De print is in beige/bruin/zwart van een pantermotief. Het model een bomberjack en volgens de site van Protest Sportswear “Geschikt voor iemand die van stijl en plezier houdt.” Nou reken maar dat Pien in dat plaatje past.
Pal daarna wordt Maartje JR per post bezorgd en wat direct opvalt: deze jas is zachter dan zacht. Je blijft aaien. Heerlijk dus om te dragen – al is het op een regenachtige dag wellicht iets onhandiger. Maar ach, dan kun je deze bomberjas gewoon als laatste kledinglaag dragen en blijf je gewoon warm. Pien is dol op de jas en draagt Maartje JR uit de verrassend sterke street-collectie iedere dag naar school. Ze krijgt er nog altijd leuke reacties op. En niet alleen van vriendjes die haar (jas) nu willen aaien. Juist ook vriendinnen vinden het een fashionable jas. En dat is het ook!
Ook voor jongens is er ruime keus aan warme winterjassen. Protest weet namelijk als geen ander merk fashiontrends te vertalen naar technische & functionele snowwear. Onze 10-jarige zoon heeft ook een jas uitgekozen. Hierover later meer!

Muts en handschoenen
Straks als het nog wat kouder is gaat er natuurlijk een muts over die blonde haren en worden er handschoenen aan getrokken. Lekker warm. Ook hierin heeft Protest Sportswear een ruime keus!

Speciale kidscollectie!
De nieuwe wintercollectie heeft een sterke focus op crossover styles. De kidscollectie biedt jassen met sneeuwkunstwerken en coole prints, met bijpassende colorblock broeken. De trend voor meisjes deze herfst/winter is dierenprint en nep bont. Voor de allerjongsten is er een broekpak en verschillende jassen die gecombineerd kunnen worden met elkaar. 

Bekijk de mutsen voor kinderen door te klikken op ‘beanies’.