Kindermode

Knallende kinderkleding

Knallend kunnen wij het nieuwe setje voor Pien van LoFff absoluut noemen. Niet alleen vanwege het kleurgebruik maar ook vanwege de fantastische fotoprint met daarop het Nieuwjaars vuurwerk van Hong Kong. Wereldberoemd, en nu vastgelegd op kleding! Dankzij de vrolijke kleuren past dit shirt – met de naam Hong Kong NY top / Black Multicolour - werkelijk overal bij.


Vrolijke franjes
Pien combineert het met een opvallend, groen rokje met franjes. Vorige winter was de franjerok één van de grote successen bij het Nederlandse kinderkledingmerk LoFff. Nu zijn de franjes nog verder uitgewerkt met een rokje vol vrolijke franjes met suède look (maar gemaakt van 95% cotton 5% lycra). De kleine dame danst er wild mee op haar nieuwe Develab zwarte sneakers, zodat de strookjes gezellig meedeinen. Het is een succes en valt ook bij de vriendinnen in de smaak. Maar wellicht nog belangrijker, de kleine dame is er zelf erg blij mee, en mama ook want het blijft ook na diverse keren wassen heel goed op kleur. De kwaliteit is prima! Net als de pasvorm. Later lees ik daar meer over, wat een boel verklaart: “Al onze ontwerpen zijn nog steeds met de hand getekend. Te beginnen met potlood en papier. Wij geloven dat hier de ziel van een kledingstuk ontstaat, iets dat niet kan worden bereikt door een tekenprogramma, of het ontwerpen van een kledingstuk op de laptop. Alle technische dingen die nodig zijn om het te laten werken worden later toegevoegd om een LoFff kledingstuk levend te maken.”


Wintercollectie 2016
De wintercollectie 2016 staat bol van kleur en vrolijkheid. De ontwerpers zijn op zoek gegaan naar verschillende winterse kleuren en thema’s van over heel de wereld, en dat zie je terug in de collectie. Van het diepe turquoise van de fjorden in Scandinavië of het warme rood van de Afrikaanse aarde en het harde roze met groen van de Indiase sari’s – het is een blije mix van kleuren en dessins. Naast tricot wordt er ook veel gebruik gemaakt van suèdine, en kunstleer met of zonder glans effecten. Natuurlijk kent de collectie ook weer wat bontjes, een accentje fluweel, geborduurde stoffen en fancy breisels. Daarnaast is er gekozen voor een gewaagde gouden plissé stof voor het feestelijke thema en Neopreen in het Indiase thema.


Meer weten over LoFff? Klik op www.lofff.com.