Kindermode

Van roze naar... een andere kleur

Als jong meisje was Pien dol op roze. Alles in die kleur was bij voorbaat al gaaf. Logisch dus dat er een prinsessenjurk in roze, roze tasjes en roze haaraccessoires gekocht moesten worden. Ook iedere verjaardag stond er standaard op haar verlanglijstje: alles in de kleur roze!

Turquoise, aqua of mint groen
Nu is Pien acht jaar en is roze opeens – van de ene op de andere dag – niet meer hip. Soms vergeet ze dat even (in eigen belang) als ze zich weer wil verkleden in haar prinsessenjurken. Want ja, die zijn nog altijd in roze. Maar verder… is al het roze vervangen. Voor groen en vooral ook turquoise. Al is turquoise wat lastig om uit te spreken, dus noemt ze het zelf aqua of mint groen. Gelukkig voor onze Pien zijn er genoeg artikelen in aqua verkrijgbaar en kunnen we gewoon nog haaraccessoires, armbanden en tasjes in die kleur vinden. Het leven lijkt één grote toverbal en dus kun je gewoon af en toe van lievelingskleur veranderen.
Happy kids
Bij Souza!, waar we voorheen goed konden slagen voor prachtige roze kostuums, diadeems en andere haaraccessoires, shoppen we nu gewoon ‘de nieuw look’. De voorjaarscollectie 2017van Souza! heeft bijvoorbeeld een ruim assortiment turquoise en mint groene producten. Voor de prinsessenjurk gaat Pien niet meer, maar tasjes heeft madame nooit genoeg. Zo komt het dat we voor het schattige rieten mandje Xanthe vallen (ook handig om paaseitjes in te doen – of na Pasen te gebruiken om sieraden in op te bergen) en daar meteen een toverstaf Isabella bij doen. Voor als ze wil toveren… en reken maar dat Pien nog graag tovert. Dan tovert zij zich om in een prinses met mooie lange haren. Dan kan ze meteen die mooie tiara Claire in turquoise dragen!
Gaaf voor Kinderen mag van Souza! een setje turquoise / aqua / mint groene producten weggeven.

 

Surf naar Souza! happy fantasy en bekijk de ruime collectie.


Welk turquoise of mint groene product zou jij kiezen?

Noteer die link op het formulier EN omschrijf waar jij happy van wordt in deze collectie van Souza!
Je kunt tot 5 mei 2017 meedoen.

 

[Form winactie not found!]

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Winnaars ontvangen bericht van ons.