Kindermode

Hip en vrolijk! Ninie Kinderkleding voor meiden

Bij jonge en hippe meiden staat gekleurde kleding zo gaaf! Van vrolijke bloemenprintjes tot hippe dierenprint. Of ‘gewoon’ stipjes en streepjes. Zolang er maar veel kleur in zit. Daar gaan meiden van huppelen. Zo ook onze net 9-jarige tester Pien. Twee jaar geleden mocht zij model staan bij Ninie Kinderkleding en wat genoot zij daar van. De kleurrijke meidenkleding bevalt haar nog altijd, vooral de jurken. Al pakt zij steeds vaker die ene spijkerbroek en sweater uit haar kledingkast.

Panda's, parkieten en poezen
Anyway, terug naar de vrolijke meidenkleding van Ninie. Van dit Nederlandse merk wordt elk kledingstuk vervaardigd door ervaren naaisters in de kop van Noord-Holland. En al die kledingstukken zijn ontworpen door Judith, de eigenares van Ninie Kinderkleding. De stoffen blijven – zo weten wij uit ervaring – uitstekend van kleur en prima in model. Kortom, wij zijn tevreden en wij worden dan ook enthousiast van de nieuwe lente- en zomercollectie 2018 met jurkjes, shirts en leggings met prachtige dierenprints, zoals flamingo’s, parkieten, poesjes, zebra’s, panda’s en konijnen. En oeh, die prints van ijsjes en zonnebrillen zijn ook gaaf! Pien valt voor de stof met parkietjes. Veel kleuren, en gecombineerd met blauw.

Goed nieuws: Met de code gaaf18 krijgen onze lezers 10% korting op een bestelling bij www.ninie.nl. Vul in je winkelmandje bij 'kortingsbon' de code in en ontvang 10% lezerskorting!


Tijd om ontwerpster Judith een paar vragen voor te leggen:
Vraag: De T-shirts van Ninie zijn altijd vrolijk qua stof, maar ook qua model. Hoe ben je tot dit overslag model gekomen?
Antwoord: “In het begin hadden we ook hele kleine maatjes, 74-80. De kinderen in kleine maten vinden vaak de drukknoopjes in hun nek niet lekker zitten en daarom hebben we het overslag model ontworpen. Dit model kun je bij elk kind makkelijk aan en uittrekken en het zit lekker. Sommige kinderen hebben er een hemdje onder, anderen niet. Ik ben erg blij met dit model omdat het ook leuk is om verschillende stoffen te kunnen combineren met elkaar wat voor nog meer kleur zorgt.”
Vraag: Welk printje voor komend seizoen vind jij zelf het allerleukst?
Antwoord: “Ik ben er enorm trots op dat wij de prints van Fiona Hewitt mogen gebruiken. Veruit mijn favoriet is het panda printje. Stoer, maar ook lief tegelijkertijd. Gecombineerd met een rode ster flock print. Daarna de roze en blauwe jurkjes met vrolijke poesjes en konijntjes print. Maar... ik vind stiekem ook de parkietjes print echt heel erg gaaf.”
Vraag: Hoe zouden meiden jouw T-shirts met korte mouwen het leukst kunnen combineren?
Antwoord: “Je kunt onze shirts combineren met alle hippe jogging rokjes. In de lente lekker draagbaar met een maillot of legging eronder. Als het wat warmer wordt met de hippe kniekousen (bijvoorbeeld de flamingo roze of mint kleur met streep of de ijsjes kniekousen roze of kobalt). En in de zomer echt tof te combineren met onze Ninie short (roze met wit hart).