Kindermode

Warm weer? Zwembroek aan

Plons! Daar gaat onze bijna tiener weer het water in. Een echte waterrat. Zodra het even kan en de temperatuur het toelaat, wil hij het water in. Zwemmen! Liefst in zee, maar als dat wat te koud is dan is het binnen- of buitenzwembad ook prima.
Met zijn favoriete voetbalhanddoek in zijn tas vertrekt hij dan ook in het weekend naar het buitenzwembad in Uitgeest. Na twee uur is hij al terug, met twee mededelingen. “Het water was té koud en mijn zwembroek is te klein!” Aan dat eerste kunnen wij niets doen, aan het tweede wel. Op zoek naar een nieuwe zwemshort.
Retrozwemshort
Meneertje heeft specifieke wensen voor een zwemshort, dus gaat hij uiteindelijk zelf Googlen en vindt een zwembermuda. Want ja, een echte strakke zwembroek past natuurlijk niet meer bij een tiener. Hoewel… komende zomervakantie zal hij daar toch ook echt aan moeten geloven, want bij veel Franse zwembaden gelden strenge zwembadregels en mogen er geen wijde zwemshorts worden gedragen. Alleen zo’n retrozwemshort. Wat blijkt nu? Die verkopen ze ook in dezelfde webwinkel als het gewenste wijdere model.


De gestreepte jongens zwembroek in een wijd en strak model worden bij Esprit.nl in het winkelmandje geworpen en de verzendkosten van € 0,99 vallen enorm mee. Als de zwembroeken bij de post arriveren wordt de wijde zwemshort gretig aangetrokken en pakt hij zijn stoere plangas erbij. Stoer setje, strand proof.
De short van gestreept, sneldrogend materiaal met een elastische band en koord heeft een fijne pasvorm dankzij de geïntegreerde slip. Er hoeft dus geen onderbroek onder gedragen te worden en dat is handig.


Water
Om de zwemshort meteen uit te testen, wordt het grappige buitenspeelgoed, de Splash Face uit de kast getrokken.

Met het Fun Zone-buitenspeelgoed van Little Tikes tover je je tuin om tot een waterpretpark waar je kinderen elkaar nat kunnen spetteren na schooltijd of in de vakantie. Ook gaaf voor zijn zusje die inmiddels ook haar badpak aan heeft getrokken. Het waterspeelgoed, de Splash Face genaamd, gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Lachen.


De badmode is helemaal goedgekeurd en ligt nu geduldig te wachten op weer een zomerse stranddag.