Kindermode

UV shirt en boardshort

 

Vandaag naar het strand. Joepie! Heerlijk spelen met mijn vrienden, zandkastelen maken, spelen in zee en een beetje voetballen. Dat betekent natuurlijk dat mama mij vanmorgen met zonnebrandcrème heeft ingesmeerd, maar ook draag ik mijn supergave setje van een UV shirt en boardshort. Voor stoere jongens! Want er staat een piratenschip op. Nu kan ik veilig in de zon spelen en de kleding van Cabana Life zit ook gewoon comfortabel en luchtig. Weet je dat het UV shirt een factor 50+ UPF heeft!

 

 

Wist je dat

Ik heb meer ‘wist je dat’-weetjes voor je. Er staan er heel veel op de website van www.stoerekindjes.nl, maar hier noem ik er een paar: De kids van Madonna en Gwyneth Paltrow de kleertjes van Cabana Life dragen, en de kids van Tori Spelling en Melissa Etheridge graag in Snapper Rock in de zon spelen. Een katoenen t-shirt maar een beschermingsfactor van 5 UPF heeft. Deze beschermingsfactor maar 2 UPF is wanneer het t-shirt nat is. Iedere keer dat een kind verbrandt voor zijn 10de, de kans op huidkanker op latere leeftijd aanzienlijk wordt verhoogd. Zeker weten dat ik dus mijn UV werende kleding graag draag. Stoer, veilig en comfortabel. Dááág, ik ga naar het strand…

 

Ook  leuk voor meiden!

De webshop Stoerekindjes.nl heeft ook te gave UV werende kleding voor baby’s en voor meiden. Kijk dat tweedelig UV beschermend zwempakje (tankini) en heerlijk zacht bijpassend badstofjurkje eens. Hoe schattig. Het design van het badpakje komt ook terug in de capuchon en op de zak aan de voorzijde van het jurkje. Een ideale combinatie voor een dagje aan het strand!