Speelgoed

Een Zooble

altalt

Vorig jaar verschenen de eerste Zoobles in ons land. Die schattige Zoobles kregen in een mum van tijd veel fans. Meisjesharten gaan er sneller van kloppen. Nu zorgen de Zoobles voor nóg meer speelplezier met de gloednieuwe Dazzle Doo en twee nieuwe fantasiewerelden.

Dazzle-Doo: voor kleine fashionistas
Aan Dazzle-Doo beleven modebewuste meiden heel wat fun. Deze grote Zooble kun je geheel volgens je eigen smaak stylen. Ga je voor een glamoureuze Hollywood-look of voor een funky punkkapsel? Het kan allemaal met de bijgeleverde haarstukjes, extentions, speldjes en wimpertjes! Met het mooi maken en verzorgen van Dazzle-Doo zijn jonge meiden urenlang zoet. Ook opvallend zijn de knuffelbare nieuwkomers, de Plush Zoobles. Groot genoeg om stevig vast te pakken en gemaakt uit zachte pluchestof in trendy kleurtjes en motiefjes. De Pancake Plush Zooble, nodigt uit om te knuffelen. Ze maken hun entree in drie varianten met het uiterlijk van een kat, zeepaardje en olifant. De Large Plush Zoobles, in de vorm van een kussentje, zijn door hun vorm ideaal om de kinderkamer mee te versieren.

Ontdek de Zoobles!
Ken je de Zoobles nog niet? Deze leuke wezentjes wonen ver hiervandaan in acht wondermooie Zooble-landen. Elke avond gaan ze slapen in hun eigen gezellige Happitat. Als ze wakker worden, openen ze hun oogjes en tonen ze hun kunstjes. Wiebelen met de handen, klapperen met de oren, een vrolijk dansje doen, noem maar op. Maar Zoobles zijn niet graag alleen! Daarom kunnen meisjes meer dan 170 figuurtjes verzamelen... en elk seizoen groeit de Zooble-familie. Wil je alles over de Zoobles weten? Ga dan naar zoobles.com: de website waar meisjes naar hartenlust spelen, ontdekken en creëren, ook als hun vriendinnetjes even afwezig zijn.