Speelgoed

VTech Kidimagic Football zegt: JA!

alt

Dit vind ik echt dé EK must have. En het is niet eens een knaloranje gadget. Het is een zwart met witte voetbal met oranje accenten. Een magische voetbal! De VTech Kidimagic Football… Wat het precies is? Veel in één. Ik heb het getest, dus ik kan het je precies uitleggen.

Voorspellen
Wat ik het gaafste lokkertje aan deze magische voetbal vind, is de voorspelfunctie. Met een druk op de knop kun je een vraag waarop Ja of Nee geantwoord kan worden aan deze bal stellen. Mijn eerste – logische – vraag is dus: “Gaat Nederland winnen?”. Zegt die ‘rot’ bal dus… “Nee, helaas”. Dat kan toch niet waar zijn… dus ik stel de vraag anders: “Wint Nederland het EK?”. En daarop zegt de Kidimagic Football gelukkig jaaahhh. Joepie.
Maar deze magische voetbal kan meer. Buiten het feit dat het een wekker is en ik dus iedere dag door een voetbal gewekt ga worden, beschikt de Kidimagic over een radiostation en games. Oh, en ook heel gaaf: de bol vertelt je wat je status van die dag is. Dus hoeveel geluk je vandaag zult hebben. Handig. Ik vind het een mysterieuze toverbal, waar je mee kunt spelen, naar kunt kijken en van geniet!