Speelgoed

Spelen met Sprookjesprinsessen

altalt

Kleine meisjes willen nou eenmaal later graag prinses worden… Ik wil wel graag Doornroosjes zijn. Kan ik lekker slapen. Hoewel, ik vind die koets van Assepoester ook erg gaaf. Ik zie wel wat ik later word. Nu wil ik gewoon met die sprookjesprinsessen spelen. LEGO® DUPLO® brengt Sneeuwwitje, Assepoester en Doornroosje tot leven, in mijn eigen fantasie. Zalig om mee te spelen en bouwen.

Er was eens
De nieuwe LEGO DUPLO Princess collectie bestaat uit vier producten. Er was eens… een mooi meisje, Doornroosje, die in haar kasteeltoren ligt te slapen en wacht op een kus van een knappe prins. Met Sneeuwwitje’s huisje slaat mijn fantasie helemaal op hol, want hoor ik daar de zeven dwergen? Ach, eerst het huisje poetsen, en het konijn eten geven. De set met Assepoesters koets is helemaal gaaf, samen rijden we in haar blinkende pompoenkoets naar het bal. Hoe dat af gaat lopen… ze leefden nog lang en gelukkig in een mooi sprookjeskasteel!

Virtueel bouwen
Op de site Duplo.lego staat ook ‘prinses game’ waar je virtueel met de sets kunt spelen. Erg gaaf! (voor de jongens, er is ook een Cars game)