Speelgoed

Nano stunts

alt

Een racebaan met auto’s die knoeperhard racen. Dat is toch de droom van ieder klein (en groot) jochie?! Ik heb nu een geweldige racebaan met supersnelle, kleine autootjes. Het is de nieuwe Nano Speed, voor snelheidfreaks en racepiloten. De baan is prachtig groen met te gekke loopings. Mijn kleine blauwe stuntwagentje trek ik een stukje achteruit en loslaten… pfff hij schiet weg, over de baan. De Nano auto’s zijn dan wel klein in afmeting, ze zijn in staat tot krachtige versnellingen, verbluffende snelheden en waanzinnige stunts. Op schaal berekend halen ze zelfs een topsnelheid van 2414 km per uur!

60 modellen

Met de Stunt Set van Nano Speed maak je als jongen echt de blits. De wagentjes racen achter elkaar aan en soms crashen ze. Cool. De Nano-bolides hebben trouwens een freewheel en pullback functie. Een wat denk je nu? Heel simpel: met een lichte duw met je vingertoppen lanceer je het autootje (Freewheel), maar je kan ook  gebruik maken van de pullback functie. Trek het autootje een stukje achteruit en laat het los: zo schiet het keihard uit de startblokken! Scheuren maar.

Mijn blauwe wagentje vliegt wel eens uit de bocht, met zo’n stoere SUV zal dat niet gebeuren. Denk ik. Dus die staat op mijn verlanglijstje. Een ideaal schoencadeau. En er zijn wel 60 modellen Nano-speed auto’s, van power rods tot classics. Kijk zeker eens op www.nanospeedworld.com waar je kunt zien hoe hard deze kleine monsters racen en wat je allemaal met Nano Speed kunt doen.